Bezoek aan het museum individueel en in groep

Een individueel bezoek hoef je niet te reserveren. Tickets kunnen hier aangekocht worden.

Een groepsbezoek (minimum 15 personen) is verplicht te reserveren! Ook voor de educatieve bezoeken moet er gereserveerd worden.
Reserveren voor een vrij of geleid bezoek kan via de webshop. Indien u reeds klant bent, kunt u via booking@passchendaele.be uw account aanvragen.
Indien u een nieuwe klant bent, kunt u via de webshop een nieuwe gebruiker aanmaken.

Reserveren van Mission Polygon Wood, Workshop Passchendaele Archives, combitickets, Platoon Experience (tijdelijk niet meer beschikbaar) of Battlefieldtour kan enkel per mail door je reservatieaanvraag te sturen naar reservaties@zonnebeke.be, met de vermelding van volgende gegevens:

  • Gewenste datum en tijdstip van het bezoek.
  • Aantal studenten/volwassenen.
  • Naam van de groep.
  • Naam, adres en telefoonnummer van de groepsverantwoordelijke.
  • Btw- en ondernemingsnummer

De reservatieaanvragen behandelen we in volgorde van ontvangst. Omwille van het groot aantal aanvragen kan het enkele werkdagen duren voor je een antwoord ontvangt. Alvast dank voor het begrip!

Klik hier voor de groepstarieven.

De reservatie is pas definitief na het ontvangen van een bevestiging.

Bezoek met gids

Indien gewenst kan je, onder voorbehoud van beschikbaarheid, een twee uur durend geleid bezoek aan het museum reserveren.

Een geleid bezoek in het Nederlands kan vanaf de 3e graad lager onderwijs. In een andere taal kan dat enkel vanaf het secundaire onderwijs.

Gelieve rekening te houden met onderstaande:

  • Er is een maximum van 25 personen per gids voor het museum. (Voor de andere sites is er een maximum van 50 personen per gids.)
  • In het museum kunnen er maximum twee gidsen op hetzelfde ogenblik starten, dus groepen van maximum 50 personen.
  • Een gids moet minimaal vier weken voor het bezoek worden aangevraagd.

Contactpersoon

Hoofd onthaal en boekingen: Shirley Beernaert en medewerker onthaal en reservaties: Anne-Elysa – reservaties@zonnebeke.be