Contact

Passchendaele Museum

Berten Pilstraat 5A
B-8980 Zonnebeke

+32 (0)51 77 04 41
info@passchendaele.be

 

Momenteel zijn we elke weekdag telefonisch bereikbaar van 10u00 tot 17u30.

Route

MET HET OPENBAAR VERVOER

Je neemt de trein tot Ieper, waarna je de bus neemt met lijn nummer 94 (Ieper – Passendale – Roeselare). Je stapt af aan de halte Zonnebeke ‘Plaats’. Deze halte is gelegen in hartje Zonnebeke. Het museum kan je vinden in het centraal gelegen kasteeldomein.
Routeplanner De Lijn.

MET EIGEN VERVOER

Vanuit Kortrijk rij je op de A19 richting Ieper, waar je ‘afrit 4’ (Ieper – Heuvelland – Zillebeke) neemt. Op het einde van deze afrit ga je naar rechts tot aan de eerstvolgende rotonde waar je de eerste afslag richting Zonnebeke (Ieperstraat) neemt.  Na ongeveer 200m in de Ieperstraat sla je rechts de Berten Pilstraat in, daar kan je parkeren op één van de twee voorziene parkings.

 

Parking

In de Berten Pilstraat zijn er ter hoogte van huisnummer 5 (Parking 1) en huisnummer 18 (Parking 2) twee ruime parkings voorzien voor auto’s. Opgelet! Parking 1 is blauwe zone! (Je kan hier parkeren voor maximum 3 uur, mits het leggen van de parkeerschijf.)

Er is ook een parking voor bussen voorzien. Let op! Je mag er maar maximum 30 minuten parkeren. Bussen kunnen er hun groep laten afstappen en terug ophalen. Tussenin moet de bus zich gaan parkeren in de Roeselarestraat (ter hoogte van huisnummer 29).

Plattegrond

Plattegrond kasteeldomein Zonnebeke