Het is mogelijk om de toegang tot het Passchendaele Museum te combineren met een partner in de regio, aan een voordelig tarief.

Individuele tickets kunnen online of aan de kassa’s aangekocht worden.

Het groepstarief kan verkregen worden bij minimum 15 betalende personen. Reservatie vrij bezoek: minimum één week op voorhand. Reservatie geleid bezoek: minimum vier weken op voorhand. Één begeleider per 15 betalende personen gratis. Raadpleeg de voorwaarden.

In Flanders Fields Museum

In Flanders Fields Museum

Het In Flanders Fields Museum vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog in de West-Vlaamse frontstreek, van de inval in België tot het einde van de oorlog. Samen met de levensechte personages, interactieve opstellingen en authentieke objecten laten ze je de jaren 1914-18 zélf beleven.

Talbot House

Talbot House is een unieke Britse soldatenclub uit de Eerste Wereldoorlog die nog steeds de authentieke sfeer van toen ademt. Hier stonden vriendschap, ontspanning en (spirituele) rust centraal. Ontdek de verhalen van toen in een nieuwe tentoonstelling met ruim 500 historische objecten of aan de hand van een vernieuwde interactieve tablet tour in het historische Huis.

De Oude Kaasmakerij

Ergens in Vlaamse velden vind je Sint-Jozef, een kaasmakerij uit het interbellum. In dit prachtige stukje erfgoed brengen we de rijke traditie van het kaasmaken op een boeiende, interactieve manier opnieuw tot leven en leer je alles wat je altijd al wilde weten over kazen maar nooit durfde te vragen. De Oude Kaasmakerij waarborgt ook een minigolfterrein met maar liefst 18 verschillende banen! 

Bellewaerde Park

Bellewaerde Park, da’s nie normaal! Daar gillen je kinderen van plezier in familiecoasters en waterattracties; sta je oog in oog met de meest indrukwekkende dieren; en valt je mond open tijdens de adembenemende Bengali Stunt & Dive Show. En dat allemaal in een prachtige, natuurlijke omgeving!

Bellewaerde Aquapark

Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark. Echte avonturiers voelen zich thuis in de glijbanen. De levensgenieters ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin. Kom het zelf het hele jaar door beleven!  

Nog vragen?
Contacteer onze reservatiedienst